Вижте щетите от пожара в склада за козметика в бургаския ж.к. "Братя Миладинови". Клошари ли са причината? (СНИМКИ + ВИДЕО)

img

Клошари най-вероятно за запалили склада за козметика в бургаския ж.к. „Братя Миладинови”. Тази версия разкри пред репортер на BurgasInfo Иванка Коджаклиева, управител на търговски обект "Сери Козметикс" ЕООД, който се намира в близост до х-л "Драма".

"Складът се е запалил днес следобед, но нямам идея кога, защото е почивен ден и днес не работим. Вътре имаше боя за коса, аксесоари за фризьорски салони, лакове, шампоани, балсами и маски за коса. Гърмежите, които са се чули са от лака за коса, който е под налягане. Поради тази причина той е издърпан, така че да не е на пряка слънчева светлина. Имаме пожарогасители в изрядно състояние. За 11 години аз водя цялата безопасност,  зная кое е под налягане и как трябва да се съхранява. Всичко е съхранено по изисквания точно с тази цел да не се случи нещо", каза Иванка Коджаклиева.

Складът на едро е в близост до магазин "Дени", който не е пострадал. След пожара обаче витрините на склада са се пръснали от огъня, а цялата фасада до четвъртия етаж е опушена. Цялата кооперация е газифицирана като за щастие няма пострадали. Газоподаването може да бъде възстановено след като бъде пуснат тока. В момента обаче това не е възможно, тъй като в помешенията има много вода. 

Всичко е изпепелено. Регалите са напълно унищожени. 

Както BurgasInfo по-рано съобщи пожарът избухна към 16.30 часа днес, опустошил целия склад и цялата наличност в него. Щетите са за 150 000 лева, а управителят на търговския обект обясни, че не е застрахован. Към момента причините за пожара все още не са установени окончателно. Полицията разследва случая.

"Или някой от кооперацията е хвърлил нещо или са клошари. Съмнявам се за тях, тъй като съм намирала следи от клошари във вътрешния двор", каза Иванка Коджаклиева.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018