Жена предизвикала верижната катастрофа край Поморие, пътят остава временно затворен

img
снимка: интернет

Четирима са откарани с линейки лед инцидента

Жена е предизвикала верижната катастрофа край Поморие, сочат първоначалните данни от огледа на местопроизшествието. Както по-рано съобщихме, следобяд днес три автомобила се нанизаха един в друг. Злополуката била предизвикана, след като водач на трети автомобил движещ се в колона, предприел изпреварване. Без да съобрази маневрата, жената, която управлявала колата пред него, го засякла. Последвал верижен удар-третият автомобил блъснал втория, той – първия.

След катастрофата, две жени са откарани в болницата, а други двама мъже са поискали втора линейка, за да бъдат прегледани, тъй като единия се оплакал от болки в гръдния кош, а втория - в областта на главата.За щастие, нараняванията не са тежки.

Пътят Бургас-Поморие остава временно затворен, а за обходен маршрут ще се използва временно участъка през Каменар. В момента на момента на мястото се извършва оглед. Движението в районна ще бъде ограничено до приключването му и изместването на авариралите возила.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Манчо
    2019-01-06 09:33:29

    Жената може да е предизвикала ПТП,но вреижната катастрофа е следствие на несъобразена скорост с пътните условия. Толкова ограничени драскачи,че една стария проста не могат да напишат.

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018