Село Чрени връх, община Камено, събра поколения на традиционния събор, който се провежда всяка година и е чакан с нетърпение от местните жители. Хората от селото посрещнаха роднини, приятели като скъпи гости, за да празнуват заедно. Веселото настроение беше обхванало центъра, където се състоя и официлната програма, която беше открита от слънчевите възпитаници на детска градина „Палавници“. Зарядът на малчуганите, сред които и най-мъничката Анастасия, която е едва на 2,5 години, зарази с усмивки публиката. На сцената излязоха и фолклорна група при читалище „Просвета“, танцова група „Йована“. С песни участваха и децата от читалище „Просвета“, сред които с огромен ентусиазъм е и малката Калия, която тепърва ще навърши 4 години. Пред публиката се изявиха и дамите от пенсионерси клуб „Здравец“.

Вечерта за настроението на всички се погрижи оркестър „Веселие“ със солисти Яна Биюкова, Цветелина и Панайот Стойчеви.

Сред хората бяха кметът на селото Тодор Щерев, председателят на Общинския съвет в Камено Радослав Балтаджиев, зам. кметът на община Камено Димитър Петров, общинският съветник от Бургас Живко Табаков, който е и местен жител.

„За мен е чест и удоволствие да организираме за поредна година този чудесен празник. Успяваме да запазим и продължим традициите на село Черни връх. Пожелавам ви винаги да бъдете здрави и щастливи.“, каза кметът Тодор Щерев.

Днес празникът продължава с традиционни борби.