Созопол с награда за най-добър ИТ проект

img
Наградата на Община Созопол бе връчена на кмета Панайот Рейзи от изпълнителния директор на Националното сдружение на общините Силвия Георгиева.

Иновативната система BeNet, която Община Созопол внедри още миналото лято бе определена за най- добър ИТ проект за 2018 година. Журито без колебание определи първо място за системата, заради възможностите, които дава за безплатен, бърз, организиран и лесен достъп до информация за всички туристически обекти и събития от културния афиш, както и предлаганите услуги от местния бизнес и общинската администрация.

Созопол се състезаваше с още 8 проекта в публичния сектор, като информационното приложение BeNet изпревари в оценките на журито предложенията на Община Бургас- БулевАРТ и системата за видеонаблюдение на Община Поморие.

Конкурсът „ИТ проект на годината” се организира за петнадесета поредна година от ICT Media, в лицето на Computerworld България. Целта е да бъдат представени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти по изграждането и използването на информационни системи и решения в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?