Бившият кмет на Созопол Панайот Рейзи след дълго мълчание: Още днес мога да ви кажа, че победата ще е за Красимира Германова, нека още малко им е широко на комунистите

img

Още днес мога да ви кажа, че кмет на Созопол ще бъде Красимира Германова след местните избори. Заставам зад нея на 1000%. Няма да подкрепя който и да е друг кандидат, това ще бъде предателство към нея. Аз съм десен човек. Това заяви след дълго мълчание за намеренията си за предстоящите местни избори доскорошният градоначалник на атрактивната морска община Панайот Рейзи пред БургасИНФО днес. Той избягваше директно да дава изявления, дълго време не отговаряше на журналисти, а в Созопол се разпространяваха какви ли не слухове за начина, по който той ще участва във вота. Преди повече от месец, когато се проведе общинското събрание на ГЕРБ, на което бяха направени три номинации за кандидат-кмет, Рейзи ясно, но лаконично подчерта, че подкрепя именно Германова. „Тя 16 години е до мен. Няма как да не я подкрепя“, каза днес Рейзи.

В Созопол се коментира, че той ще води една от две десни листи с кандидати за местния парламент – на СДС или на ССД. „Все още не съм решил. Този път нищо няма да казвам, докато не приключат регистрациите. Нека още малко да им е широко на комунистите“, заяви той.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка