Атанас Терзиев с идея за успешните млади хора в Несебър: Студенти да оживят залите на „Артиум“

img

Предлагаме Центърът за култура и образование „Артиум в Несебър да приюти университета, който ще започне да функуционира следващата година, съобщи общинският съветник от ГЕРБ в морската община Атанас Терзиев. Той е и номинираният за кандидат за кмет на партията за предстоящите местни избори и според наблюдатели на политическия живот в атрактивната община – има всички шансове да е новият градоначалник.

„Поздравявам Ви с Международния ден на младежта. В тази връзка желая да споделя с Вас една идея, която обсъдихме с колеги общински съветници и жители на община Несебър. Базата е подходяща за нашите успешни и амбициозни млади хора. В нея бяха инвестирани милиони левове, но като се изключат няколко културни събития и дейности, тя стои празна. Ако в „Артиум“ има целогодишно студенти и залите продължат да приемат културния живот на града, огромният разход за изграждането й ще бъде оправдан.

С това искам да дам началото на широко обществено обсъждане на тази идея. Имам уверението на ръководството на университета, че имат готовност да заплащат справедлив наем.“, обяви Терзиев.

Още от следващата година в града на ЮНЕСКО ще се обучават бъдещите успешни мениджърски кадри в областта на хотелиерското и туризма, първоначално като изнесена структура на Висшето училище по мениджмънт във Варна, а по-късно и като филиал.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав