Обявеният за общодържавно издирване Пламен Желев – Авантажа е задържан в квартира, в която се укривал с още двама мъже и едно момиче. Желев бе разследван за притежание на наркотици, както и подозиран в домови кражби. Името му нашумя миналата година, а причина бяха собствените му слипове, които мистериозно изчезнаха в ареста. Повече прочетете ТУК.

Авантажа попада в криминалната хроника, след като на 25-ти януари в Първо Районно управление - Бургас е получена оперативна информация за мего и останалите му авери. Около 21.00 ч. на същата дата в апартамент в бл. 127 в ж.к. "Меден рудник" са задържани криминално проявените : Пламен Желев, 34 годишен / обявен за издирване на 09.01.т.г./, Владимир Г., 28 годишен и Ивелина В., 18 годишна / обявена за издирване на 30.11.16 г./, както и Х.К., 29 годишен. В Желев са намерени и иззети пет глави от зелена тревна маса - марихуана и пликче с кристалообразно вещество- амфетамин с тегло около 1 гр.

В жилището са намерени и иззети различни течни вещества - прекурсори и съдове за приготвяне на наркотични вещества. Четиримата са задържани за срок до 24 часа. Материалите са докладвани на Бургаска окръжна прокуратура. Пламен Желев Авантажа е привлечен в качеството на "обвиняем", като е задържан за срок до 72 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.