31-годишен мъж от Казанлък е мъжът, който замерва с подръчни средства майка и 2-годишното й дете на плажа в Бургас, а след това пред пристигналите на мястото полицаи прерязал гърлото си със счупена бутилка. Той е приет в реанимацията на бургаската болница в критично състояние, съобщиха току-що от областната дирекция на МВР. Припомняме, че Екшънът се e разиграл към 08.30 часа тази сутрин на алеята пред ресторант на Северния плаж в града. Майката се разгождала заедно с невръстното си дете, когато към тях се приближил непознат млад мъж.

Той започнал да се държи агресивно - замервал ги с буци пръст, различни предмети, сипел обиди и се държал неадекватно. Притеснена, жена хукнала к повикала на помощ полицаите, които патрулирали със служебен автомобил в района. Майката e дала подробно описание на нападателяи не след дълго МВР-служителите го открили.

Щом e видял патрулката обаче изведнъж, мъжът e извадил от раницата си стъклена бутилка, строшил шишето в земята, а след това с парче стъкло разрязал гърлото си. Полицаите повикали Спешна помощ, а до пристигането й сами притискали с кърпи раната в шията на нападателя.Раненият е откаран в реанизацията на бургаската болница, състоянието му е критично.

"Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство", съобщиха от полицията в Бургас.