58-годишна жена от Средец е настанена в Реанимацията на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота след жестоката катастрофа на пътя Бургас-Средец. Ранени са още 21-годишна жена и мъж.

Припомняме, че около 15.21 ч. вчера до асфалтова база “Щрабак”, лек автомобил “Шевролет Нубира”, с бургаска регистрация, управляван от 63- годишен бургазлия, движещ се в посока Бургас, по неустановени до момента причини навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска странично в бетоновоз “Мерцедес Арокс”, със софийска регистрация, управляван от 33- годишен бургазлия, в трите автомобила, движещи се след него – “Фолксваген Пасат”, “Киа Спортидж” и “Рено Еспейс", и трите с бургаски регистрации и челно в лек автомобил “Дачия Логан”, с бургаска регистрация, управляван от 28- годишен мъж от Средец.

От катастрофата починал водачът на Шевролета, а пострадали пътуващите в Дачията – 58-годишна жена от Средец, 21 годишна жена от Царево / получила фрактура на дясната бедрена кост и контузна рана на дясното слепоочие, настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас/ и водачът на Дачията, който с контузна рана на тила, фрактура и луксация на дясната тазобедрена става, е настанен за лечение в отделение “Ортопедия” на УМ.БАЛ – Бургас.