Порядъчни семейства се червят пред съседи и се чудят към коя институция да се обърнат след масово настъпление на компаньонки, прикрити зад образа на студентки и сезонни работнички, които живеят под наем в домовете им. Момичетата, на пръв поглед – скромнички и семплички, взимали под наем апартаментите, с уговорката за дългосрочно ползване.

Получат ли ключовете от квартирите обаче настъпвала истинската метаморфоза- дрехите падат, очилата с диоптър, използвани като реквизит за образа на ученолюбива девойка, се захвърлят в ъгъла и започват смели фотоосесии по оскъдно бельо. На снимките, използвани като стръв за клиентите, се виждат полуголи момичета в акробатични пози из целия апартамент- върху кухненски плотове, скринове и дори семейното ложе на наемодателя.


Кадрите се публикуват директно в общодостъпни сайтове за обяви. Шокът за хазаите настъпвал, след обаждане на бдителни съседи, с афинитет към розовите сайтове, които разпознавали специфични детайли от домовете на комшиите -картини, секции и дори изгледи от балкона, в пошлите фотосесии, качени в интернет.

А собствениците дори и не подозирали, че апартаментите им са превърнати в бардаци, където наред със стандартните плътски удоволствия се предлагат и екстремни изпълнения, че дори и… изпадане на органи. Услугата фигурира в сайта на местен всекидневник и се нарича пролапс.
Като допълнителна екстра за клиентите, се осигурява паркомясто, климатик, безжичен интернет и надуваемо джакузи, но за по-състоятелните господа.



Проститутките са превзели жилищата под наем в цели квартали в Бургас, установи проверка на Дарик. Най-много компаньонки на квадратен метър в града, има в комплексите „Братя Миладинови“ и „Възраждане“. В „Меден руник“ пък вземат най-малко- 30 лева на час.

Какво се предлага:

На цена от 60 до 100 лева за час земна, нежна, палава и красива предлага от А до Я в удоволствията. За „влизане в роля“, се заплаща допълнително, според сложността на образа. Наред с галерията от снимки, силно впечатление правят и CV-та на някои компаньонките Ванеса- Изкушенито, например, е посочила, че владее пет езика, сред тях дори иврит. Тарифата за час при нея е сто лева, но само за безконтактен секс. Два часа ще струват на клиентите 300 лева, а за цяла вечер задълбочено изучаване на позите в Кама Сутра цената нахвърля 1000 лева.

Има и месечен абонамент. Той е 700 лева, но с два почивни дни в седмицата.

Под обявите момичетата получават хвалебствени коментари и запитвания за воаяжи из страната, а клиенти искат компаньонките предварителни да обявят датите за визитите си, за да могат мераклиите да нагодят работните и семейните си графици. Смущаващ факт е, че проститутките без притеснение заявяват, че няма да върнат и непълнолетни момченца.

Пазарът подбиват сочни милфки от Русия. Настя, „настоящая женщина с сексуальной привлекательности“- експериментаторка с пищно телосложение, предлага оферта за 60 лева на час. Пришълките загълват, че „са за кратко в града“ и призовават клиентите да побързат. Пускат и last minute оферти – с 50 процента отстъпка от редовната цена.

източник: радио Дарик