img

Концесионерът на Летище Бургас: Работим за целогодишни полети, спекулации ще аеропортът ще бъде лимитиран за карго трафик

„Публичните спекулации за лимитирането на Летище Бургас само до карго трафик са неоснователни и вредни за развитието на туризма. Нещо повече - пре…

img

Хотели в Банско: как да направите правилния избор?

Курорт с много забележителности и хотели,  Банско е сред най-предпочитаните места за почивка в България. Тук идват родни туристи от цялата страна и гости от целия свят, които са привлечени от уникалните природни дадености на района и отличните битови условия за релакс. В последните години ваканционното градче е любимо място за отдих не само през зимата със своите бели писти, но и във всички останали сезони на годината. Една от причините са модерните хотелски комплекси, предлагащи екстри на световно ниво.   

img

5 причини да си купите апартамент в Слънчев бряг

Покупката на апартамент в Слънчев бряг си има своите предимства, които бихме казали, че никак не са малко. Ако все още се чудите дали да се осмелите да направите тази крачка, то тази статия ще ви е много полезна. Представяме ви 5 основателни причини да си купите апартамент в Слънчев бряг.

img

Най-добрите места за почивка в Африка през 2023 г.

Африка е една от най-желаните туристически дестинации за почивка сред феновете на екзотичните места. През 2023 г. това ще остане непроменено. Тук може да практикувате дайвинг, което ще ви запознае с необятния живот в морето, както и да отидете на сафари в невероятни резервати, където да видите едни от най-красивите животни в реалната им среда.