img

Хотели в Банско: как да направите правилния избор?

Курорт с много забележителности и хотели,  Банско е сред най-предпочитаните места за почивка в България. Тук идват родни туристи от цялата страна и гости от целия свят, които са привлечени от уникалните природни дадености на района и отличните битови условия за релакс. В последните години ваканционното градче е любимо място за отдих не само през зимата със своите бели писти, но и във всички останали сезони на годината. Една от причините са модерните хотелски комплекси, предлагащи екстри на световно ниво.   

img

5 причини да си купите апартамент в Слънчев бряг

Покупката на апартамент в Слънчев бряг си има своите предимства, които бихме казали, че никак не са малко. Ако все още се чудите дали да се осмелите да направите тази крачка, то тази статия ще ви е много полезна. Представяме ви 5 основателни причини да си купите апартамент в Слънчев бряг.

img

Най-добрите места за почивка в Африка през 2023 г.

Африка е една от най-желаните туристически дестинации за почивка сред феновете на екзотичните места. През 2023 г. това ще остане непроменено. Тук може да практикувате дайвинг, което ще ви запознае с необятния живот в морето, както и да отидете на сафари в невероятни резервати, където да видите едни от най-красивите животни в реалната им среда.

img

Къде да търсим авиобилети на най-добри цени?

Всички искаме да спестим възможно най-много средства от пътуване. Това, разбира се, вече е повече от възможно, благодарение на всички нискотарифни авиокомпании, както и евентуалните промоции, които всички правят в някакъв определен момент. Как обаче ние самите да се доберем до евтини самолетни билети, ако сме решили да пътуваме в страната или чужбина? Има различни начини и съвети, но три от тях определено са най-ефективни. Кои са те – точно това ще разберете в следващите редове!