Полицаи и агенти от осем държави в благотворителен футболен турнир

img

22 отбора от осем държави /Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина, Македония, Хърватска, Черна гора, Словения и България/ ще спорят за отличията на традиционния международен благотворителен турнир по футбол на малки вратички за подпомагане на деца на загинали служители на МВР. Организатор е СФК "Свети Никола", с подкрепата на Община Бургас. Надпреварата ще се проведе на 10 и 11 май /петък и събота/ на спортен комплекс "Славейков". Началото в двата състезателни дни е в 9:00 часа. Финалният двубой се очаква да е около 16:00 часа в събота.

В отборите имат право на участие само настоящи и бивши служители на МВР, ДАНС и Министерството на правосъдието. Съставени са от 10 състезатели, като на терена играят 5+1 в две полувремена по 20 минути с 5 минути почивка. Смените са неограничени, тип хокейни, съобщават организаторите от СФК "Свети Никола".

Освен отборите, които ще играят за обявената кауза, ще се включат също и делегации от UO IPA Štejerska - Slovenia и IPA Pirot - Serbia!
Бургас ще стиска палци за всички градски Районни управления, управленията на МВР в Средец и Карнобат, сектори „Специализирани полицейски сили“ и „Пътна полиция“ при ОДМВР – Бургас, Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Бургас, НСПС „Огнеборец“ – Бургас, СФСМВР / „Гранична полиция“ - Малко Търново/, Гранично полицейско управление - Летище Бургас

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?