"Камбуров и Маршавелов ще участват в надпреварата Писта Бургас в неделя. Спортните автомобили, които пострадаха изключително сериозно в сблъсъка между двамата състезатели днес по време на квалификациите за стартовата решетка, вече са отремонтирани и готови за старт", казаха за БургасИнфо организаторите на състезанието.

Извънредно! Най-сериозните кандидати на Писта Бургас в клас "Макси" се блъснаха на квалификациите, ще се състезават ли? (СНИМКА + ВИДЕО)

Припомняме, че двамата най-интересни състезатели в клас "Макси" на Писта Бургас се блъснаха по време на квалификациите за определяне на стартовата решетка по-рано днес (виж ТУК). Любимците на публиката Камбуров и Маршавелов изтърваха завоя още в първите минути на тренировката по време на първата обиколка след загряването и имаше голяма вероятност любителите на публиката да не участват в надпреварата утре.

Камбуров: Маршавелов ме удари умишлено, за да ме изкара от състезанието (СНИМКИ + ВИДЕО)

Междувременно отборът на „Автотранс Рейсинг“ е подал контенстация срещу действията на Маршавелов, обвинявайки го, че ударът е бил нарочен, за да извади Камбуров от състезанието (виж ТУК).