Двама от най-интересните състезатели в клас "Макси" на Писта Бургас се блъснаха по време на квалификациите за определяне на стартовата решетка преди минути. Любимците на публиката Камбуров и Маршавелов изтърваха завоя още в първите минути на тренировката по време на първата обиколка след загряването. Пламен Камбуров се опита да завие зад автомобила на Константин Маршавелов и двете коли се сблъскаха странично.

От сблъсъка и двата автомобила са пострадали сериозно. Все пак единият от автомобилите бе изтеглен на собствен ход, за другият обаче се наложи да бъде извикана платформа, автомобилът в момента се ремонтира в сервиз.

Има голяма вероятност утре и двамата любими на публиката състезатели да не участват в напреварата, ако те днес не са част от определен етап от тренировката.

"Състезанието ще загуби много, ако Камбуров и Маршавелов не са в надпреварите утре, буквално състезанието ще стане наполовина по-малко интересно, защото това са най-сериозните коли", коментират любителите на бързите скорости в публиката.

В момента се очаква да излезе онборда, за да се види какво точно се е случило.

И двамата състезатели са добре.

Снимки: Николай Николов