Манчестър Сити – Ливърпул (на 10.04 от 18:30)

В най-интересния дуел от 32-ия кръг във Висшата Лига, един срещу друг се изправят Манчестър Сити и Ливърпул. В моментното класиране, Манчестър Сити е лидер със седемдесет и три точки, докато Ливърпул само на точка зад тях, заемайки втората позиция.

Манчестър Сити влиза в срещата в серия от три поредни победи, като преди това записа две равенства в последните си пет мача. Преди броени дни, “гражданите” постигна минимален домакински успех с 1-0 срещу Атлетико Мадрид в първи четвъртфинал в Шампионската Лига. Ливърпул се намира в блестяща форма, след като нареди пет поредни победи в последните си пет дуела. Няколко дни преди това дерби, “мърсисайдци” спечелиха по категоричен начин с 3-1 визитата си на Бенфика в първи четвъртфинал в най-комерсиалния футболен турнир.

Очакванията ни са, че Ливърпул няма да загуби на “Етихад”, както и че ще паднат попадения и в двете врати. Можете да се възползвате от чудесните бонуси предлагани от Betway.

Атрактивен първоначален бонус в Betway за всеки нов клиент

Примамлив бонус от 100% очаква всеки новорегистриран в Betway. Размерът му достига до 200 лева, като минималният депозит е 10 лева. Офертата важи 30 дни след завършване на регистрацията. Компанията набира все по-голяма популярност със своите високи коефициенти и богати опции за залог, успешно конкурирайки се с водещите лидери на пазара у нас. Опцията на Betway Boost за завишени коефициенти е уникална по рода си за Българския хазартен пазар

Очакваме с любопитство докъде ще стигне еволюцията на Betway сред високата конкуренция в бранша.