Премиера: „Пилето, което казва ку“- на 28 ноември

img

Първият моноспектакъл на Иван Юруков - “Пилето, което казва ку“ ще бъде представен на сцената на ДТ “Адриана Будевска”.

Първият моноспектакъл на Иван Юруков - “Пилето, което казва ку“ ще бъде представен на сцената на ДТ “Адриана Будевска”. Премиерата е от 19.00 часа на 28 ноември.

Автор е Александър Урумов. Постановката е създадена по сборниците му с разкази “Малкото име на дните” и “Тиква!”. Музиката е дело на Михаил Шишков – баща, а режисьор е самият Иван Юруков.

Главният герой е нощен пазач на секретен склад. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори евентуално на тях, да се забавлява и най-вече да развълнува себе си.

”Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора. Когато си сам на сцената, твой единствен и много специале нпартньор е публиката, притаена в тъмното, очакваща и изискваща”, споделя вълнението си Юруков.

”Пилето, което казва ку” гостува на бургаска сцена по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети можете да намерите на Касата на Драматичния театър, на Касата на НХК или да запазите на тел.: 0894/898 098.

 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас