Предстои Петото издание на Националния поетичен конкурс "Непознати улици", който носи името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд. В него могат да участват ученици от цялата страна, от VII до XII клас включително. Главен организатор е самата Мери, а й помагат Милена Андонова - директор на Английската гимназия в Бургас и Румяна Емануилиду - журналист и издател.

"Вярваме, че и в 21-ви век младите хора създават поезия и споделят своите мисли с белия лист и със света! Искаме да разберем какво мислят, какво ги вълнува, в какво вярват, какво пишат... Каним всички да тръгнат по "непознатите улици" на творчеството и да изпратят своите стихове за Петото издание на Националния поетичен конкурс!", казват организаторите.

За да участвате, трябва да изпратите в периода 1-31 октомври 2016 г. три свои стихотворения на свободна тематика, като посочите това, което смятате, че Ви представя най-добре! Мери, Милена Андонова и Румяна Емануилиду ще прочетат стиховете, ще отличат първенците и ще ги наградят през ноември. Цялата информация, регламента и начина за изпращане на стихове за конкурса "Непознати улици" можете да намерите в сайта на гимназията: http://gpaeburgas.org/MARY/