Пълен абсурд: Глобиха Михаела, ранена при катастрофа с глиган на АМ "Тракия"

img

Млада жена беше ранена след катастрофа с глиган, озовал се на магистрала "Тракия", а после я глобиха за несъобразена скорост. В сутрешния блок на Нова телевизия Михаелва Иванова разказа, че инцидентът е станал на 26 ноември вечерта, докато се е прибирала към Бургас от София. Дивото животно излезе на пътя. Опитах се да го избегна, но не успях. Спуках предна гума, колата се преобърна и отиде в канавката, заяви тя. Михаела е била в колата с още двама души. Като спря да се върти автомобилът, се молех да сме живи и здрави. Те са само с натъртвания, аз съм с комоцио и разкъсани вратни мускулни влакна и сухожилия. След катастрофата Михаела е глобена за несъобразена скорост.

Движех се със 100-110 км/ч при разрешена скорост на магистралата 140 км/ч, твърди младата жена. От пътната агенция казват, че не са намерили никакви следи от диво животно на мястото, а предпазната мрежа е била здрава.

Бащата на Михаела Станислав Иванов обаче е категоричен, че това не е истина. След катастрофата видяхме половин мрежа, имаше пътеки от преминаващите животни. Понастоящем това е нова мрежа. Взел съм малко косми и кожа, полепнали по колата след катастрофата. Ще заведа дело срещу институциите. Недопустимо е в 21-ви век да има диви животни по магистралите. Трябва да се накажат хората, които отговарят за това нещо, подчерта мъжът.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас