Жив класик: Тетката счупи рекорда, получи 34-та присъда. Влиза за 3 г. в затвора за нападение в бургаския ж.к. "Изгрев"

img

34-годишният рецидивист Теодор Тончев-Тетката постави днес абсолютен рекорд в печалната класация на брой на присъди. Днес той получи 34-тата си присъда от 3 г. затвор за нападението над две момчета пред магазин в бургаския комплекс „Изгрев“ през август м.г.  Потърпевшите  - на 22 и 25 години били пресрещнати от Теодор с думите:

„Мангали, ще ви убия, ще ви заколя и ще ви взема всичко“. После грабнал мобилния телефон на единия, но в настаналата суматоха младежите успели да избягат.

"Г-н съдия, няма какво да лъжа. Ударих един шамар и друго не съм правил. Скарахме се и ударих шамар, напсува ме на майка. Не съм искал да отнемам нищо. Нямам представа защо такива показания дават. То, какво да кажа", е защитната теза на подсъдимия.

Припомняме, че пет месеца по-рано Тетката бе задържан след нова кокошкарска кражба- на 90 лева и ключ от автомобил. Тогава, преди полицаите да щракнат белезниците около китките му, отнесе здрав бой от собственика на колата и брат му. После пък в съда Теодор се разплака, разкая се дълбоко, а магистратите снизходително го пуснаха срещу подписка.

Тетката е с над 60 криминални регистрации в досието, а служители на реда сравняват обемът им с томовете на руски класици.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018