Военен от Пловдив отива на съд за зловещи закани срещу тъщата. За няма и 90 минути мъжът под пагон пратил общо 110 SMS-а.

Той обвинявал майката на бившата си жена за развода и не можел да се примири с намесата й в семейния му живот.

Случаят е от 2017-а и след едногодишно разследване вече е във Военния съд в Пловдив, където ще отговаря по обвинение за закана за убийство.

"Ако те видя, ще те удуша с два пръста", "Боклук дебел" и "Ако не си взема детето, ще те направя на луканки"... били част от заплашителните му SMS-и на телефона на тъщата Дора Иванова.

Рейнджърът Нено Денев живеел със съпругата си Стефка в апартамента на нейните родители. Двамата имали 5-годишен син, но през 2017 г. военният се изнесъл от апартамента и месец по-късно Стефка подала жалба срещу него.

Тя се оплаквала от агресивното му поведение, но заради липса на доказателства, не се стигнало до дело. Така Нено продължил с агресията, като през нощта на 23 септември м.г., започнал да изпраща SMS-и на тъщата.

"Ще си платиш за всичко", се заканвал той. В друго съобщение написал, че е онкоболен и му е все тая дали ще умре в затвора или в болница, пише "Монитор".

Тъщата се изплашила много, защото знаела на какво е способен бившият й зет и веднага подала граждански иск срещу бившия си зет. Не криела, че много се страхува от него, тъй като апартаментите им били наблизо.

Дъщеря й се била оплаквала, че при един от скандалите им, той опрял нож в гърлото й. А когато се разделяли, я заплашил, че ще я пребие и ще си вземе сина им.