Прокуратурата обвини мигрант за блудство с 5-годишно дете

img

Софийска районна прокуратура обвини чужденеца А.А. за блудство с 5-годишно дете.

През есента на 2014 г. обвиняемият бил непълнолетен и временно пребиваващ в България. Той бил настанен в регистрационно-приемателен център - София, лагер "Враждебна". Тогава в лагера живеели и петгодишно дете и семейството му.

На 16 ноември 2014 г. детето влязло в една от стаите, за да търси свой приятел. След като не го открило, то поискало да си тръгне, но тогава обвиняемият А., който седял на едно от леглата, го придърпал към себе си и започнал да блудства с него.

На всичко това свидетели станали няколко души, намиращи се в същото помещение.

Детето се опитало да се отскубне, но обвиняемият не спрял. След като А. престанал да задържа пострадалото дете, то незабавно напуснало стаята и разказало за случилото се на своите родители. Те от своя страна уведомили органите на 05 РУ СДВР, които пристигнали на място. А. бил задържан, а по случая било образувано досъдебно производство.

Разследването е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура и на 12 януари 2018 г. е внесен обвинителен акт срещу А. за извършено от него престъпление. Ако бъде признат за виновен, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до шест години.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас