Разневен помориец налагал с кожен колан екзалтирани фенове на поп певицата Дара, дакото децата чакали за автограф от изпълнителката след концерта за запалването на коледните светлини в града. Екшънът се разиграл в 19.30 часа на 1 декември. Малко след тържествената заря, въодушевените фенове се оправили към хотела, в който била настанена тийниконата.

Огромно множество се струпало пред вратите му. Децата напирали за среща с певицата. Пред входа на хотела се намирал и С.С., който подразнен от виковете, свалил колана на панталона си, сгънал го на две и започнал да удря децата. Няколко поели ударите, а другите се разбягали.

Свидетел на инцидента станал общински полицай, който се втурнал срещу нападателя. Хванал ръцете му, дръпнал го настрана, попитал го какво прави, но смислен отговор не получил. След това се обърнал към МВР за съдействие. Мъжът бил задържан, а срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство.

По-късно в съда нападателят се извинил за действията си. Казал, че бил под въздействие на алкохол и помолил за разбиране, тъй като сам се грижил за децата си. С решение на Районния съд в Поморие му бе наложена глоба от 350лв.