Съдът за сина на Румен Чолаков: Дързък и безцеремонен! Остава зад решетките

img
Снимка: BurgasInfo

Бургаският окръжен съд отхвърли искането да пусне под домашен арест и остави зад решетките сина на ромския лидер Румен Чолаков- Ивайло (на 19 години).

Бургаският окръжен съд отхвърли искането да пусне под домашен арест и остави зад решетките сина на ромския лидер Румен Чолаков- Ивайло (на 19 години). Чолаков-младши беше задържан от полицията през септември т.г., след като снимката му се появи в социалните мрежи, с предупреждение, че заплашва и ограбва деца в бургаския комплекс „Меден рудник“. Обвинението е събрало доказателства за две момчета, които Ивайло притискал. В социалните мрежи обаче родители публикуваха информация, че потърпевши са поне десет деца.

Днес защитата на задържатния настоя Ивайло да бъде пуснат от ареста и подчерта, че показанията на децата трябва да бъдат поставени под съмнение. Според съда обаче има достатъчно данни, които да сочат, че задържаният е автор на престъплението. Магистратите определиха действията му като дръзки и безцеремонни.

 
Криминалисти припомниха, че преди две години Ивайло бе заловен от полицията при опит за кражба на автомобил. По-големият му брат - Васил изтърпява присъда за педофилия. 

„Задържаха големия ми син, направиха капан, сега - малкият ми син. Колко време търсих вината в себе си. Викам дано да я намеря тази вина. Грешката ми единствено е, че не съм ги държал по-изкъсо, но се случи...“, каза по-рано в съда бащата на Ивайло, който лично пристигна, за да защити честта на фамилията.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й