Колоритният травестит Радко Александров, познат не само в Бургас, но по цялото Южно Черноморие, заплаши да се самоубие, ако бъде оставен в ареста. Той е обвиняем за кражбата на мобилен телефон и днес в Бургаския окръжен съд беше гледана мярката му за неотклонение.

„Моля ви да ме пуснете, защото в ареста искат да се възползват от тялото ми. Ако остана – ще се самоубия. Навън няма да навредя на никого.“, поиска от съда Радко, облечен с къса тениска и демонстриращ голото си пъпче, пристъпвайки като манекенка. Според него мобилният телефон бил на клиент, с който правили секс в близост до Операта. Мъжът нямал пари да си плати за услугите на Радко, затова му дал телефона си (още за заниманията на Радко ВИЖ ТУК)

Оказа се обаче, че Радко вече веднъж е напускал страната, докато е имал наложено наказание „пробация“. Той отишъл в Испания. „Намериха ме обесен, но ме спасиха и се върнах“, каза драматично Радко. Сега той поиска да е на свобода, защото имал ангажимент към гей бара в центъра на Бургас, където трябвало да танцува на пилон.

„Много си симпатичен, но Москва не вярва със сълзи и си се крил“, каза с чувство за хумор съдията и остави Радко в ареста.