„Съжалявам за всичко станало. Ще съдействам на полицията. Ако ме пуснете под домашен арест няма да се укрия. Постоянният ми адрес е в София на ул. Патриот. Женен съм с три деца.“. Това каза собственикът на хотел и ресторант „Принц Кирил“ в Несебър Кирил Христов, известен като Принца, по време на съдебното заседание, на което се разглежда мярката му за неотклонение. Той е обвиняем за убийството на готвача Никола Колев, който беше застрелян в неделя вечерта след пиршество в ресторанта. В съда днес Кирил се разплака и заяви, че дори децата му са били на погребението на убития Никола.

Прокуратурата настоява Кирил Христов да бъде задържан под стража, защото е на мнение, че той може да се укрие в чужбина.

По време на днешното заседание стана ясно, че Кирил Христов е осъждан за побой за кражба и побой. Според адвоката му убийството на готвача Никола е "пиянска дивотия". В неделя цял ден двамата пили на Даляна, а след това се пренесли в ресторанта. Никола бил най-доверения човек на Кирил, самият собственик не знаел дори откъде се пуска водата в ресторанта