За първи път в историята на шоуто, „Като две капки вода“ ще представи 9 участника в предстоящия нов сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите. На 24 февруари, когато ще бъде даден старта на осмия сезон на шоуто, актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена, заедно със седем изявени български звезди.

Освен Антоан Петров и Георги Симеонов за участие в любимото шоу за преобразявания се бореше още и актрисата Деница Кючукова. В продължение на една седмица зрителите на NOVA имаха възможността да гласуват за тримата претенденти.

„Аз съм на цели 36 години. Професионална актриса съм, завършила съм Академията с профил за куклен театър. Към момента театърът не е моето конкретно амплоа, но открих себе си в стендъп комедията. От две години се изявявам като комедиант в местен клуб в Бургас”, така представи себе си Деница Кючукова.

„Много се интересувам и от политическия живот. Защото ме вълнува това, което се случва около нас, особено в нашия град. И на общинските избори бях кандидат за общински съветник и събрах шеметните осем гласа”, продължи в същия стил комедиантката.

„Не съм очаквал, че зрителите ще са толкова активни в гласуването. Разликата между Антоан Петров и Георги Симеонов беше под един процент - това беше и причината за дълги разговори с екипа през изминалата нощ и взетото решение да включим и двамата“, обяви продуцентът Магърдич Халваджиян в студиото на „На кафе“.

„Около 1600 души бяха участниците в онлайн кастинга – преценихме, че около една трета от тях имат необходим потенциал, а след това избрахме тези, които реално биха издържали. Най-важното беше да открием човек, който ще прави истинско шоу. Това, което отличава финалистите е, че не се притесняват - изключително важно качество, предвид че ще застанат до седем популярни лица“, допълни Магърдич Халваджиян, който поздрави победителите – Антоан и Георги.