Бургазлийката Гергана Стоянова се оказа освен актриса, човекът до нашето...ухо и незаменим помощник. Вижте необикновената й история

img

Бургаската актриса Гергана Стоянова, станала много известна от сериала "Откраднат живот", разказа любопитни факти за работата си. Най-трудно било да премахне бургаския си диаект, а след това станала жената-глас. Може би малцина знаят, че "В момента нямате мръзка с този номер" , което често чуваме но мобилния си телефон, е неин. Също така нежният й тембър звучи от всички родни джи пи еси, а поне една четвърт от телевизионните реклами са озвучени от нея. Тя намира време и да озвучава филми за незрящи, като освен диалога, в който се превръща ту в мъж, ту в дете, ту в жена, а в паузите обяснява как изглежда героинята, как е облечена, какво е изражението на лицето й. Ние просто живеем чрез нея, казват слепите българи.
Гергана е суровоядка, но няма проблеми да консумира готвена храна, синът й също.
Тя е колекцинер на чайове и има събрани от над 40 държави. Солта също си я купува от чужбина.
Хапва риба, но само тази, която баща й праща от Бургас.
За "Черешката на тортата" грижовният родител бе изпратил паламуд и специални морски дарове.
Гергана все още може да говори с акцинт и го демонстрира пред камерите.

Тя поговори на "бургаски", а после се оплака, че гласът й се уморява, когато озвучава филм с четири героини, те се намират в една стая и говорят с четри различни тембъра.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас