След тричасова битка Стоян от Несебър загуби и отпадна от "Игри на волята"

img

Жилавият и доста умел играч в "Игри на волята" Стоян от Несебър отпадна от "Игри на волята". Той участва в номинационна битка, която продължи три часа. Първо играчите трябваше да извадят, плувайки със сърф дъска брадва от шамандурата. След това трябваще да развържат доста морски възли, за да извадят бладвата от торбата. Следващото препятствие беше разсичането на 10-сантиметрова дъска, която пък освободи 30 големи куба, част от пъзел. Кубовете трябваше да се наредят един след друг до мястото на нареждане на пъзела, без да се стъпва на пясъка, а после да се вземат на обратно и да се сложат на голямата дъска. Пъзелът пък се оказа изключително сложен.
Противник на Стоян беше учителят Юлиян, който е доста мразен от племето си, а с даржънието си предизвиква негативизъм и у зрителите.
На тръгване Стоян се разплака като малко дете. Единственото му утешение е, че у дома го чака украинската му годеница Виктория, която се съгласи да се омъжи за него преди няколко дни. 4 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

4 Коментара

 •  
  Дона
  2019-11-09 19:58:46

  Аз, като жена, съм потресена от държанието на Юлиян. Тази игра се играе за победа, но не може да побеждаваш, мачкайки психологически другите, да наричаш дамите трътли, стари чанти, пилешки мозъци и непракъснато да ги тероризираш. Мъжът печели с мускули, а този е истинска подла клюкарка. Този човек никога не би имал ни жена, ни деца.

 •  
  Анелия
  2019-11-09 18:06:17

  Стоян е още малък и не е овладял изкуството на лицемерието. Юлиян е силен, но подъл. Това не е мъжко качество!

 •  
  Тото
  2019-11-09 15:48:22

  Юлиян ще спечели защото е силен играч и голям стратег! А жените от траките са пълна трагедия!

 •  
  Моля?
  2019-11-09 11:04:41

  Луди ли сте? Голям съм фен на Юлиан!

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас