Добрин от Карнобат изнерви на макс съотборниците си. Обвини ги, че ядат риба и унищожават моретата и окаените

img

Хотелите са мегазамърсяващи. Идват със самолети, ядат, пият, хвърлят тонове храна. Замърсяват морето. Опасно е. Вие ядете риба. Знаете ли, че рибата в морето свършва? Няма да остане нищо. Ще се замърси цялата природа.
Това непрекъснато повтаря Добрин от Карнобат на съотборниците си в "Игри на волята" и на третия ден те едва го изтърпяват. От сутрин до вечер той им изнася лекции по екология и не им остава минутка спокойствие.
Дори ранобудните, които стават рано и се опитват да тренират йога, веднага загубват спокойствие, защото той се присламчва към тях и започва да върти една и съща плоча.
Добре де, ако всички до един станем вегетарианци, какво ще се случи с природата? Нали ще ядем тройно по-големи количества и ще изчезне цялата растителност, попита негова съотборничка, но той отказа да й отговори, понеже въпросът бил глупав.
Не се издържа. Той е единак. Той си е самодостатъчен. Не може да вирее в група. Самият факт, че в живота си имал само два месеца приятелка и му дотежало от нея и я зарязал, показва, че не търпи други.
Въпреки мощната му физика, никой не го иска в групата. Нямаме му доверие, признават всички. Силен е, но с неговото мърморене, не може да се впише в колектива, а заради това и в играта, въздишат другите. В това време Добрин събира боклучета от чистия плаж и ги трупа в огромни чували. Доста хора се чудят това поза ли е, или проява на особен характер.

За тяхна изненада обаче, Георги се раздаде докрай в битката и благодарение на него отборът победи.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020