Бургаската легенда Кичка Бодурова жестоко посече Слави

img

"Свидетел съм на едно предаване , което най- после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език.

Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (популярна дума навремето в Консерваторията, използвана от мъжкия пол-така и го “нафърфорих”) и поета/ как му беше името/.

Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”... никога “Нашето”. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко.

Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоубизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”. Такава държава има, Слави и то от 681 г.

Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.


И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сарказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще!
Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС-

“Партия на простаците и самозабравилите се”

Има доста които биха могли да членуват в тази партия".

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"