Районът на експоцентър Флора тази вечер става подиум на най-яките дизайнери. Ревюто, което започва в 18,30 часа, е съпътстващо мероприятие на BURGAS HANDMADE MARKET , който се провежда втори ден в експозиционния център. Букет от емоции привличат вниманието на бургазлии и гостите на града. Заедно с това има и изключително полезни събити, на които специалисти дават практични съвети, които да ползваме в ежедневието.

Днес лекция по астрология изнесе Антоанета Салфич, която посочи какви цветове да изберем за да бъдем щастливи, какво да правим, ако искаме да изберем правилна професия, как да сме успешни, какво да търсим, за да изберем подходящ партньор.

С модни съвети се включи и младата дизайнерка Албена Свещарова.

Вътре във флората са разположени произведенията на творците, участващи в BURGAS HANDMADE MARKET. Т е проект, който събира под един покрив дизайнери, търговски представители, коафьори, стилисти, гримьори, артисти, за да ни вдъхновят и и дадат част от своята искра.

„Винаги сме вярвали, че купувайки подарък ръчна изработка, купуваме часове на проби, експирименти и провали. Купуваме часове, дни, седмици на отчаяние и ИСТИНСКО ЩАСТИЕ. Купуваме много повече от някакъв обикновен предмет. Купуваме част от сърцето на твореца му, от душата му, миг от неговия живот.“, посочват организаторите.