Новата принцеса на българската художествена гимнастика Стилияна Николова изживя мигове като истинска принцеса по време на абитуриентския си бал. Без да парадира със световната си популярност, без излишно парадиране с ефектно появяване със скъп автомобил, малката голяма Стилияна блесна със своя естествен чар при отпразнуването на завършването на училище.

Между европейското първенство, на което спечели бронзов медал в многобоя, но спокойно можеше да грабне и златото, и между предстоящото световно първенство, Стилияна изживя друго вълнуващо събитие в живота си, но извън килима. Абитуриентския си бал. Стили се появи в стилна лилава рокля. Компания й правеха няколко лилави лалета, които се сляха с безуепречния й вид.

В близост до катедралата "Александър Невски" тя дори направи съчетания за спомен - с лилава топка и с лента в подходяща цветова гама.

За роклята си съумява да ходи на проби между тежките тренировки преди европейското първенство. Щастлива е, че балът й не е по време на състезание, за да отпразнува подобаващо и това важно събитие в живота си.