През последните няколко години можете да забележите, че пицарията Доминос се отличава с редица предимства, което кара любителите на пица , приготвена по безупречен начин, да проявяват своя афинитет към бранда. Защо това е така и какво трябва да знаете за Доминос?

Къде ще откриете известната пицария?

Това е американска марка, създадена през 1960 година. На по-късен етап в историята Доминос се превръща в мултинационална компания и може да се срещне навсякъде по света, включително и в България. На българска територия, първият ресторант отваря през 2010 година в София, в квартал Борово. Към днешна дата има много обекти в четири града – София, Пловдив, Варна и Бургас, които са разделени според различните райони.

Какъв асортимент от храни ще откриете в Dominos.bg?

Факт е, че пицата на марката е емблематична и се превръща в най-предпочитания продукт. Имайте предвид, че това не е единствената апетитна възможност, до която да се докоснете. Вижте какво ще откриете в менюто на пицарията:

  1. Пица
    Има различни варианти, между които да откриете вашата любима. От класически предложения, като Маргарита, Карбонара, до емблематични и оригинални пици, по рецепта на марката, като Мастър Бургер, Пеперони или Бърбън пица. Ще намерите както стандартни и премиум варианти, така и опции за вегетарианци или за любители на пикантни храни.

    Ако никоя опция не ви харесва, можете да създадете своя собствена пица по ваша рецепта – изберете тип тесто, големина, продукти и се насладете на ястие по изцяло ваш вкус.

    В случай че ви допадат два вида пица, но искате да вземете само една, то Доминос предлага опцията половин-половин, благодарение на която да комбинирате два стила в едно цяло.

  2. Предястия
    Ако сте любители на предястията от различни сирена, несъмнено моцарелените пръчици и хлебчета ще задоволят вкусовите ви рецептори. Качеството на моцарелата, използвана за ястията в Доминос, е високо, а вкусовите характеристики се доказват чрез големия интерес сред потребителите на услугите. Тук се включват и картофките Уеджис, запечени на фурна, неустоими с апетитната си коричка.

  3. Пиле
    Независимо дали обичате пилешко филе, или крилца, в менюто на пицария Доминос ще откриете и двата варианта. Приготвени по оригинална рецепта, с подбрани подправки и специален метод на приготвяне, вътрешността се запазва сочна и мека, а обвивката – хрупкава.

  4. Паста
    За любителите на италианската кухня, освен пица, се предлага и невероятна паста. Вземете някое от емблематичните предложения, като Карбонара или Пеперони. А защо да не опитате и популярното в цяла Америка ястие Мак енд Чийз?

  5. Салати
    Основното меню предлага и здравословен избор за тези от вас, които предпочитат не само тестените изделия, като пица, а се стремят да постигнат и балансирано хранене. Популярната Цезар или зелена салата с риба тон? Вие имате свободата да избирате. В Доминос ще откриете още Рока и Триколоре.

  6. Сандвичи
    Има както месни, така и безмесни предложения. Всички продукти, използвани в приготвянето на сандвичите, са свежи. Комбинацията между отделните компоненти е отлична.

  7. Сосове
    Всеки знае, че подправките и сосовете правят храната още по-вкусна. Изберете любим салатен сос или такъв, който да комбинирате със своята пица, сандвич или предястие от Доминос.

  8. Десерти
    След вкусна вечеря идва време и за десерт. Можете да избирате между сладолед или шоколадови изделия, а защо не и двете?

  9. Напитки
    Можете да утолите жаждата с любимата си напитка. В менюто на Доминос ще откриете бира, безалкохолни напитки или айрян, които отлично се комбинират с всички предложени ястия.

Доминос

Защо да изберете пица и други храни от Доминос?

Неслучайно Доминос е марка, която добива все по-голяма популярност и се превръща в избор на много българи. Качеството на продуктите е основен приоритет за компанията, което означава, че ще получите първокласно ястие. Именно продуктите придават този вкус, характерен за ястията на Доминос. Менюто съдържа подробна информация, която описва всяка съставка, вложена при приготвянето на избраното от вас ястие.

Една от причините да заложите на познатата пицария в цял свят е, че се предлагат много оферти, които ви позволяват да си вземете няколко ястия. Прекрасна възможност е, че към тях могат да бъдат добавени напитки или десерти. Калкулирайки цената, ще откриете, че предложението си заслужава. По този начин, не само ще се снабдите с качествено ястие, което пристига до вас с бърза доставка.

Друга причина да заложите именно на популярния бранд е, че разполага с достатъчно добре обучени доставчици, което прави разноса бърз и стриктен. Ще можете да проследите цялата си поръчка – от подготовката до предаването ѝ, само чрез един клик в приложението или на сайта.