Димитър Рачков и Веселин Маринов са аут от "Капките". Водещият на едно от най-популярните телевизионни предавания не се появи за откриването на шоуто в неделя вечер. Липсваше и членът на журито този сезон Веселин Маринов.

На сцената бе представен само и единствено Герасим Георгиев - Геро. След като артистът се похвали колко добре е стартирал първият епизод на 11-и сезон на "Като две капки вода", той реши да подеме темата за отсъствието на колегата си.

"Сигурен съм, че сте забелязали отсъствието на Рачков. Аз го забелязвам повече от вас, вярвайте ми. Не съм упълномощен обаче да коментирам случващото се", каза кратко Геро, без да издава дали Рачков все пак няма да се присъедини малко по-късно към него.

После Геро представи журито тържествено, в лицето на Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и най-новият член - Асен Блатечки. Веднага направи впечатление, че особата на Веселин Маринов липсваше, без предварително оповестена причина

Няма как да не припомним, че в предния епизод на "Капките" Димитър Рачков сериозно се скара с певеца на "Лятна жълта рокля" и дори се закани:

"Защо ме караш да сложа край на колебливата ти кариера", запита тогава той, а изпълнителят бе меко казано бесен и му каза: "Млъкни".
Дали обаче рокадата и липсата на Рачков и Маринов се дължи именно на това, предстои да разберем. Все пак, подозирайки какъв е тонът на предаването, силно вероятно е двамата да се появят в дует или скеч по-късно в шоуто. Вече се появиха първите признаци, че ще се върнат по местата си.

След добре режисиран, но лошо изигран скандал и изесняване на отношенията, те се върнаха на сцената.