Изборът на подарък за мъж често може да ни докара доста притеснения. Иска ви се да зарадвате човека и да го сюрпризирате с нещо, което да му напомня за вас, но и същевременно да е достатъчно практично.

Все пак подаръкът говори и доста за нас самите. Може да има много начини да намерите перфектния: да потърсите съвет от близки, да заложите на подаръци, които ще бъдат полезни за всички, например тефтер, портфейл, ръкавици или директно питане на адресата за неговите желания. А винаги може да разчитате и на нашите предложения, защото козметиката винаги е добре дошла независимо от пола.

Подарък за партньора

Ако се вярва на статистиката, почти всеки трети подарък за мъж се оказва комплект козметика. Нищо чудно, защото живеейки заедно, е много лесно да се досетите за предпочитанията на другия. Може би тази година, вместо със самобръсначка и пяна за бръснене, да изненадате любимия с уникален аромат?

Такъв, който се свързва със сила, мъжественост, елегантност и стил. Paco Rabanne 1 Million е красива, дървесна и пикантна композиция, затворена в дизайнерска опаковка, имитираща златно кюлче. Доверете се на комплект с още продукти от тази серия и ще видите радостта в очите на своя спътник в живота. Сигурни сме, че всеки джентълмен трябва да има този луксозен аромат на рафта в банята си, който може да откриете тук: makeup.bg/categorys/3218/.

Ако обаче половинката ви харесва класическите аромати, които не излизат от мода въпреки изминалото време, заложете на оригинален подарък за мъж като комплект с тоалетна вода Calvin Klein Euphoria Men. Независимо, че са минали вече доста години от премиерата му, той все още си остава един от водещите аромати на елегантния джентълмен. Дървесният аромат се съчетава идеално както с костюм, така и с дънки и пуловер. Силата на привличане остава същата.

Подарък за брат/баща

Козметиката е чудесен подарък за мъж, което включва и останалите членове на семейството. Бащата със сигурност ще хареса както парфюми, така и готови комплекти продукти за грижа. Когато избирате кремове за лице, се водете от типа кожа и нейните нужди – зрялата изисква интензивна хидратация. Козметиката за бръснене е добро решение: пяна, гел и балсам за след бръснене винаги са хит за татковците, както в комплекта Proraso Classic Shaving Metal.

За брат, който е тийнейджър или зрял мъж, косата със сигурност е важен елемент в грижата. Възползвайте се от този факт, когато избирате подарък и сложете в него качествени продукт за оформяне на прическата. Продуктите, включени в Phytorelax Laboratories Men's Grooming ще се справят дори с изключително непокорна коса само за няколко минути. Фиксират, изглаждат и придават блясък. Ако имате работа с човек с изключително гъста и устойчива на стилизиране коса, вземете му Taft V12 гел от онлайн магазин MAKEUP, който ще се справи с нея за няколко секунди. Той със сигурност ще помогне на брат ви да направи добро впечатление в компанията. За тийнейджър продуктите за грижа за кожата с проблеми с акне са чудесен избор.

Подарък за приятел/колега

В списъка ни с идеи за подарък за мъж не бива да пропускаме и близък на сърцето ни добър приятел или колега. За тях можете да заложите на козметика за грижа за кожата, която ще подхожда на всеки, независимо от предпочитанията. В този случай е по-добре да се откажете от скъпите парфюми (може да не намерите правилния) и да изберете нещо по-безопасно. Хидратиращ крем за ръце, спортен душ гел или комплект натурални сапуни с аромат на сандалово дърво като Saponificio Artigianale Fiorentino Sandalwood със сигурност ще се приемат с радост и ще бъдат мил жест от ваша страна.