Любимката на публиката в "Хелс Китчън" 4 Виктория Зайкова от Поморие, скри шапките на участниците тази вечер в специалното издание на "Черешката на тортата".

Без да се притеснява особено, тя сложи четири глави чесън в разядките, поднесе шотове с ракия и сланина и запържи миди със сланина за предястие.

Всичко си нося от Поморие, похвали се тя. Само чесъна и няколко вида зеленчуци си купих оттук.

Аз съм селско момиче и обичам да си хапвам. Баба ми ме учеше, че трябва да уважаваме храната, та затова си личи, че много я уважавам, усмихна се пълничката поморийка.

Виктория призна, че много обича шеф Ангелов, но дълги месеци след предаването го сънувала как крещи: Защо загори сен-жака".

Възпитавала сина си в любов към храната и той вече готвел. Макар че като всяко дете отказвал да яде едно или друго ястие. "Абе как няма да ядеш бе! Майка ти е втора в България по готварски умения и първа по зритилска обич, а ти ще ми се мръщиш" - описа емоциите си Вики.

"Самочувствието й е по-голямо от дупето, а дупето й не е малко" - захапа я най-голямата й конкурентка бургазлийката Валентина, което спечели сезона.

Тя ще готви за компанията в четвъртък.