Биодерма - биологията в услуга на дерматологията

Френската марка Bioderma е един от най-популярните производители на козметика във Франция. Медицинска козметика, която може ефективно и напълно да елиминира кожни проблеми (акне, розацея, пигментация и др.) Биодерма се препоръчва от дерматолози и козметолози на техните пациенти по целия свят. В модерните лаборатории технолозите разработват иновативни формули за премахване на проблемите както при остри, така и при хронични кожни заболявания. Широката гама от продукти позволява да се избере ефективен курс за елиминиране и профилактика на кожни заболявания за всяка жена, независимо от обстоятелствата, възрастта и типа кожа.

Козметични линии Bioderma

В модерните лаборатории на Биодерма специалисти са разработили специални козметични курсове за кожата на лицето и косата:

  1. Атодерм. Козметична линия, предназначена за суха кожа. Ефективно се бори с проявите на атопичен дерматит. Уникалните технологии, използвани в тази серия продукти, ефективно овлажняват кожата и нормализират мастния баланс на кожата. Както знаете, сухата кожа не е достатъчно защитена от мастен слой и поради това кожата губи влага със специална скорост. В резултат на това кожата избледнява и губи своята красота и младост. Серията Atoderm включва широка гама от продукти, от почистващи препарати до медицинска козметика. Кожата на устните, ръцете и тялото също не остана без внимание.

  1. Хидрабио. Името на козметичната линия говори само за себе си (хидро - вода). Серията е предназначена за дехидратирана и свръхчувствителна кожа. Под въздействието на агресивна среда естествените процеси в кожата се нарушават. Клетките губят способността да задържат влагата в достатъчен обем. Поради това кожата става матова, отпусната и се появяват бръчки. Козметичната серия Hydrobio е в състояние да възстанови естествения воден баланс на кожата и да върне младостта и свежестта. Серията се предлага на потребителите за основна, лечебна и допълнителна грижа.
  2. Сенибио. Уникално лечение за чувствителна кожа. Известно е, че чувствителната кожа има слаб и тънък рогов слой. В резултат на това се повишава чувствителността на кожата. При чувствителна кожа алергичните реакции не са необичайни. Следователно грижата за такава кожа трябва да бъде специална. Серията Sensibio решава проблемите със свръхчувствителността на кожата веднъж и завинаги. Програмата включва козметични продукти, от цялостно почистване до медицинска козметика.
  3. Цикабио. Козметичната линия Cicabio е предназначена за бързо зарастване на кожни рани.
  4. Себиум. Ефективен комплекс за грижа за мазна и комбинирана кожа. Предотвратява запушването на порите на кожата и лекува акне. Средствата за интензивно и дълбоко почистване от тази серия ви позволяват да освободите порите от силни замърсители. Кремовете за интензивна грижа активно се борят с проявите на акне. Продуктите за допълнителна грижа осигуряват превантивна грижа.

  1. Фотодерм. Серията Photoderm е предназначена за борба с пигментацията по кожата. Ефективното избелване с помощта на козметиката от тази серия изравнява тена на кожата и предотвратява появата на пигмент върху кожата на лицето.

На нашия уебсайт можете лесно да намерите сред широка гама от козметични продукти точно тези продукти, които ще ви помогнат да се грижите за кожата на лицето и тялото си.