Кои са тенденциите при обувките с ток тази година

През лятото на 2022 носете ярки цветове, дори малко неон, ако ви харесва. По принцип ярките цветове винаги са подходящи за през лятото, но е важно да бъдат правилно съчетани. Аксесоарите, като обувките с ток, могат да бъдат идеален начин да изпробвате цветовото съчетание, ако не сте готови за по-смели комбинации в облеклото си.

Класическите обувки с ток Mary-Jane отново са тенденция през тази година. Тези обувки, с каишка на подбедрицата са женствени и стилни, а освен това удобни за ежедневно носене. Тази година обувките с ток Mary-Jane са с дебел ток а лакираната кожа е сред предпочитаните материали.

Ако обувките с ток не ви допадат, но пък искате да прибавите някой и друг сантиметър към ръста си, тази година платформите XXL изживяват своя ренесанс. Моделите с монументална платформа, дебел и изключително висок ток, заоблени пръсти и каишка на глезена, която улеснява ходенето са истински хит.

Сред тенденциите са и обувките с ток с каишки, които всъщност са си абсолютна класика. Неутралните цветове са сигурен залог при тези обувки, но ако търсите по-свежа визия, изберете модел в дръзки цветове, които да придадат оригинален завършек и на най-семплата визия.

Освен с каишки, обувките с ток тази година са украсени и с панделки, цветя, кристали и всякакви детайли, които им придават оригиналност и придават стил и индивидуалност на изчистените визии. Контрастът с привидно простия тоалет може да бъде много интересен. Просто се уверете, че детайлите са видими, но не толкова големи, че да са неудобни за носене и невъзможни за комбинация.

Богато разнообразие от най-актуалните модели обувки с ток, може да намерите на сайта на MODIVO, където само с един клик ни мишката да закупите идеалния за вас чифт.

Кои обувки на нисък ток да носим през това лято

Ако обувките с висок ток не са по ваш вкус или просто търсите ниски обувки, които да носите в комбинация с по-официални визии, изберете чифт мокасини или балерини.

Дамските мокасини, със своя предимно строг силует се комбинират чудесно с по-официални дрехи, като костюми с пола или панталон, но стоят чудесно и с чифт тесни дънки, мини пола и дори с ефирна рокля. Подбрана селекция от модерни дамски мокасини ще намерите в сайта на MODIVO тук https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/mokasini"

За по романтични визии, изберете чифт ниски сандали с каишки или балерини в неутрални тонове.

Сандалите с каишки са на мода през този сезон. Те стоят добре с и без ток и са изключително удобни, защото осигуряват повече упора при стъпването.