Какви мъжки шорти да добавите в гардероба си през лято 2022?

Мъжките шорти са в различни модели, цветове, материи. Подберете решения, с които ще се чувствате на място и отлично в различните ситуации. Богат избор от разнообразни решения за всеки повод, ви очакват тук: https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Къси-панталони-14815.html.

Какви шорти да изберете за моментите, когато искате да сте по-елегантни?

За офис с по-лежерни правила, подходящи са мъжки шорти с по-елегантно излъчване. Такива са примерно чино късите панталони. В класическо по-ярко или приглушено морско синьо, те са винаги актуален избор. Bolf предлагат цяла палитра изчистени като визия мъжки шорти в разнообразни цветове, подходящи не само за работа, но за лежерни морски разходки или горещи вечери. За по-смелите господа, налични са и цветове като ярко жълто, модерните това лято неонови нюанси, цветът на 2022 г. виолетово, розово, червено, зелено и други.

Актуални ли са късите панталони с карго джобове?

Те са дреха, която никога не излиза от мода и лято 2022 не прави изключение. Моделите с карго джобове са много подходящи за удобно всекидневие. Те добавят нотка лежерност и са повече от модерни. От класически летни материи или пък любимия деним, с копчета и цип или пък ластик на талията, те са супер комфортни. Подходящи са и за срещи с приятели, и за излежаване у дома, и за разходки сред природата. Адаптивни и удобни, късите панталони с карго джобове ще се превърнат в любима ваша дреха.

Какви шорти да носите, когато спортувате?

Задължителни за летния гардероб са и късите фитнес панталони, създадени специално за моментите, които отделяте за спорт. Bolf ви ги предлага в разнообразни дължини, материи, цветове, десени. От бяло и сиво, през смели цветове и щампи, до черно и синьо, с ластик и връзки на талията за свобода и комфорт на движението, с тях сте готови да покорявате върхове. Създадени са с една мисъл: вашата максимално удобна тренировка. Различните стилове позволяват да откриете тези, които са най-подходящи за вас.

Решението за почитателите на денима

Джинсите са може би най-популярната дреха в световен мащаб. Обичани от мъже и жени от всички кътчета на планетата, те са винаги предпочитани. През лятото се предлагат в подходящ формат - къси дънкови панталони. За мъжете актуални са не само моделите в синьо и черно с класическа кройка и излъчване, но и редица други любопитни предложения. На сайта на Bolf ще откриете и мъжки дънкови шорти с карго джобове, графитени къси дънки с ластик и връзки на талията, модели с щампи, супер модерните прокъсвания, с дължина до коляното или една идея по-къси. Властелин сред цветовете наред с винаги актуалното синьо, е сивото.

Удобно слънчево лято, пълно с настроение

Добавете в летния си гардероб различни модели шорти, с които винаги ще сте подготвени за различни ситуации. Работна среда в офиса – няма проблем, подготвени сте с изчистени елегантни решения. Разходка с приятели и ежедневни задачи – разполагате с къси панталони от деним и модели с карго джобове. Време за спорт – специалните модели създадени за комфортни тренировки също са налични на сайта на Bolf. Лежерни плажни дни и вечери? Плажни шорти Bolf ви обличат със стил. Бъдете подготвени за лято 2022. Настроението от вас, мъжките шорти от Bolf.