Бургаската двойка Теди и Генади неочаквано завърши на четвърто място в риалитито "Един за друг". Играта беше тежка под името "Четирите сезона". Двойките поетапно минаваха през леден дъжд - от вода 4 градуса, силен зимен вятър - 80 километра в час, лятна жега - 70 градуса и въздушна струя, която буквално ги залепваше един за друг. Всяка двойка трябваше да стои прегърната на въртяща се платформа, а в ръце да държи 15 килограмова чанта - еквивалент на парите от наградата.

За изненада на всички най-силните и най-яките в предаването Теодора и Генади се пуснаха след първата минута, а Теди се плъзна и падна на земята.

Не мога да дишам, не мога да дишам, повтаряще бургазлийката, която беше дошла на втори меден месец в предаването заедно със съпруга си. Никой не знае какво е да го поливат с леден душ, сърцето ми се качи в гърлото.

Теди и Гената се представиха силно в предаването, но издължливостта им се оказа крехка в последното изпитание. Така те се разделиха с парите в предаването и мечтата си да имат свой собствен дом.