Бургазлийката Мани удари дъното в "Игри на волята". След като не можа да победи в нито една игра, освен в елиминационната, в която съперничката й Елия се предаде нарочно, тя си купи имунитет за две седмици и започна да манипулира мъжете.
Едва ли има втори участник във формата, който е помъкнал със себе ли бални рокли и безбожно високи обувки. Тя обаче си ги носи, облече едната и започна да размята крак върху крак срещу зяпналите мъже. Според нея женската красота, /която в случая е доста спорна/, размеква сърцето на всеки воин. Това се случи веднага. Оставените "на сухо" участници от мъжки пол, за нула време започнаха да точат лиги и забравиха за войнската си чест.
Така бургазлийката с виетнамска кръв, която нито може да плува, нито да пази равновесие, нито да тича, нито дори да пази равновесие, победи целия си отбор с женска хитрост, грим, парфюм и съблазнителни усмивки.

Тя се отдели в самостоятелна стая и никой не знае дали мъжете не приеха това за покана, или обещание.

Фактът обаче е един - двама силни войни отидоха на елиминации и се жертваха за фаталната Мани, която е за всеки друг формат, само не и за "Игри на волята". Но пък и това е стратегия.