Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е довел за първи път в България половинката си Лолита Османова. Това се случва след ранното му отпадане от "Мастърс" турнира в Рим.

Двамата са заедно от близо половин година, но Димитров все още не бе посещавал родината в компанията на дъщерята на олигарха от енергийния бизнес Елдар Османов.

Гришо се е прибрал инкогнито, пристигайки с частен полет. Близки до семейството на тенисиста не отрекоха пред "Монитор" информацията за краткото посещение на първата ни ракета.

Григор навършва 30 години в неделя и е възможно поводът да е именно рождения му ден. Още преди време красивата рускиня пък сподели в социалните мрежи, че с удоволствие би посетила България, но не желае да коментира подробности от личния си живот.

Интересното е, че преди няколко часа Димитров публикува снимка в профила си в "Инстаграм", с която си взе "довиждане" с италианската столица - "Чао, Рим. Това е една от любимите ми спирки през годината. Не постигнах резултата, който исках, но продължаваме".

В същото време стана ясно, че Гришо е приел поканата на организаторите на турнира в Женева и ще участва с "уайлд кард" в основната схема на състезанието от сериите АТП 250, което започва в понеделник.