Кастингът за престижния конкурс за красота в Бургас ще се проведе този петък. Желаещите момичета, решили да се впуснат в това предизвикателство, могат да заявят своето желание в страницата на коркурса „Кралица на Бургас“ във Фейсбук, а самият кастинг ще се проведе в петък, от 10.00 до 18.00 ч., в престижното бургаско заведение „Фабрик“. Условията, на които трябва да отговаря всяка от претендентките са: да има навършени 16 години и височина над 167 см. Във времето на провеждане на кастинга, кандидат-участничките трябва да се явят с дрехи по тялото и да носят със себе си високи обувки. Усмивките и доброто настроение са препоръчителни!

Престижният конкурс за красота Кралица на Бургас ще се проведе за десета, поредна година, в летния театър на Бургас на 6-ти юни от 20.30 ч. Организаторите обещават и тази година едно истинско модно събитие. В конкурса ще бъдат представени уникални официални тоалети на един от най- известните в България дизайнери Стоян Радичев. Подготвена е и интересна програма, както и уникална хореография, за която ще се погрижи ръководителя на танцова школа „Естрела“- Олга Мохова.

Входът за конкурсът Кралица на Бургас е свободен. Всеки, който има желание да бъде част от това вълшебно събитие и да участва в избора на новата Кралица на Бургас може да заповяда.