Кожената раница – удобство и класа в едно

Кожените раници скорострелно покориха пазара и сърцата на модерните дами благодарение на елегнатния си вид, който направи въвеждането на този аксесоар в ежедневния гардероб по-плавно и лесно приемвливо за потребителите. Без значение дали е естествена или изкуствена, кожата придава усещане за класа и раници от този материал успешно се съчетават както с всекидневни градски визии, така и с по-официални тоалети за офиса или дори за формално събитие. Повечето модели са универсални по форма и размер, но разнообразието се крие в детайлите – метални елементи, маркови знаци и екстравагантни ципове позволяват всеки да изрази индивидуалността и личния си стил чрез избора си на този моден аксесоар. На сайта answear.bg ви очаква широка гама от дамски раници, които да удовлетворят всеки вкус.

Чанта или раница е по-подходящият избор за нас?

Понякога дилемата е трудна, защото всеки модел има своите плюсове, но с последните модни колекции изборът между чанта и раница е изключително лесен, защото на практика не съществува. Дизайнерите са се погрижили да ни отърват от колебанията с мултифункционалните си модели, които в зависимост от позицията на презрамките, могат да се носят както като класическа раница на гърба, така и като обикновена дамска чанта за рамо. Подобен вариант е перфектното решение за дами, които не обичат да се затрупват с вещи, но въпреки това обичат разнообразието. С покупката на подобен артикул също така получавате на практика два броя чанти – спестявате пари и едновременно с това инвестирате в качествен пордукт, който ще е устойчив във времето и ще ви служи с години, стига да полагате правилните грижи за него.

Мини раниците – минималистичния избор

Въпреки че раниците предполагат пренасяне на по-голямо количество багаж, понякога ни се иска да завършим визията си с любимата раница, но пък поводът е кафе с приятелки, когато необходимите ни вещи за излизането са единствено ключове, портфейл и мобилен телефон. При такава ситуация би изглеждало леко странно да се появим с обемна чанта на гърба си, но пазарът се е погрижил и за това – новият хит сред дамските раници тази година са мини моделите, които побират малко, но се забелязват много. Тези миниатюрни модни творения са идеалното решение за разходка в града или официален повод, защото правилно подбрани според тоалета, могат да се превърнат в перфектното бижу, придаващо свеж и младежки вид на визията. Малките раници могат спокойно да се носят и от най-малките дами, които мечтаят да подражават на майките си като носят техните обувки и аксесоари. Разнообразието от модели и при този вид също е огромно – различни форми и цветове, вериги или панделки вместо презрамки, камъни и пайети за декорация, ефектни метални елементи и пухени ципове – почти не се срещат две еднакви раници и със сигурност всяка жена би открила перфектната за себе си. За перфектно съчетание обаче е необходимо раницата ни да е правилно комбинирана и с останалите ни аксесоари. След като изберете тази, която е отражение на стила ви, не пропускайте да разгледате колекцията от дамски аксесоари на answear.bg, за да завършите визията си по най-добрия начин.

Кожа или текстил, мини вариант, или такава с размерите на куфар, всеки модел раница има своя чар и потенциален притежател, който да я носи с увереност и смелост за създаване на най-ефектните комбинации. Раницата е аксесоарът, който едва ли някога ще излезе от мода, затова се уверете, че в колекцията ви присъства поне една.