Бургаският играч Тодор в "Игри на волята" издържа до последната битка преди финалите и я спечели с унищожително предимство.

Той е шампион по жиу-жицу, доста силен, но и доста хлъзгав играч. Той си навлече негативни чувства от всички дами, тъй като през цялато време повтаряше, че на жените мястото им е вкъщи, а не на терена. Играта била мъжка и те само се пречкали в краката на мъжете.

Често бургазлията се опитваше да излъже водещите и да не играе против правилата, а после с невинна усмивка се оправдаваше, че не бил разбрал. При всяка загуба той даваше воля на емоциите си и показваше ту среден пръст на противниците, ту ги хапеше с остри думи.
От осемгодинен съм опериран от страх, минал съм през каквото другите не могат да си представят.

Имам голама воля и не се давам лесно.

Тодор упражняваше психологическа атака към всички играчи, нагаждаше се според ситуацията и накрая се оказа в сериозна изолация от останалите.

Шампионът е женен два пъти и има общо три деца.

Твърди, че няма нищо по-ценно от семейството.

Втората бургазлийка в Игрите беше студентката по право Станимира, която също попадна под стрелите на съгражданина си и отпадна преди няколко седмици.

Мисля си за дечицата си и забравям за болката и контузиите, заяви Тодор. Наградата е 100 хиляди лева и те много ще се гордеят с баща си, заяви той след двучасовата тежка силова битка, в която победи най-силния играч на "Ловците" - Чудомир.

На финала остават девет души, а победителят ще стане ясен на 7 декември.