Станимир Гъмов и Любо Нейков ще влязат в ролята на мъж и .... неговата жена. Точно така – Любо Нейков ще се окаже жената на Гъмов.

Именно така го е съчинил Рафи Шарт в комедията си „Жена ми се казва Борис” – една много, ама много френска история за мъж с жена и любима, изпаднал в ситуацията да желае да няма ни една от двете. А да има за жена един Борис ? Защо? Защото жената и любимата създават такъв дискомфорт, от който само Борис може да го избави. Една парижка история , в която Станимир Гъмов, Диана Любенова, Любо Нейков , Петьо Петков- Шайбата, Стефан Рядков, Ернестина Шинова и Жанина Дончева ще създадат ситуация, в която един мъж с жена и любима изненадващо ще пожелае да заживее спокойно и порядъчно с Борис.

Семейна комедия на любовните обрати с парижки мизансцен , режисирана от Владлен Алекснадров, сценография от Петьо Начев и костюми от Антония Попова и Алина Тютър.

Поради големия интерес към постановката, актьорите от „Жена ми се казва Борис” пристигат в Бургас за 14-ти път на 22 юни от 20.30ч. и ще поднесат цялото това сладко безумие на сцената на Летен театър.

Спектакълът ще се играе на 22-ри юни от 20.30 ч. на сцената на Летен театър Бургас. Билети ще се продават в билетен център „Часовника” /пред хотел България/ от 20 май 2020г . За повече информация тел. 0894/898-098-Маруся Русева –организатор „Арт ателие”.