Сборният моноспектакъл „Мариус на 50” завладява Летния театър на 23-ти юни

img

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50- годишнина. За почти четвърт век те са наистина много-„ Дон Жуан” по Молиер, „ Песен на песните „ по библейски разкази , „ Дамата с кученцето” по Чехов, „ Самият човек „ по Андрей Платонов, „ Сънят” по Джулиан Барнс, „ Български разкази” по Ангел Каралийчев, „ Сътресение „ и „ Черното пиле” по Николай Хайтов и други .

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат . Няма да се щадя...”, споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство.

Спектакълът ще се играе на 23-ти юни от 20 ч. на сцената на Летен театър Бургас. Билети ще се продават в билетен център „Часовника” /пред хотел „България”/ от 20-ти май 2020г .

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА –ОРГАНИЗАТОР „ АРТ АТЕЛИЕ”.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    гост
    2020-06-24 09:21:56

    Бургас.Уникално представление.Явно няма никаква координация между подавачите на билети /нормално за България/. За едно място претендираха минимум ТРИМА-ЧЕТИРИМА души....и това не беше единичен случей, а десетки такива!

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"