Честит празник на Приморско! Местните жители празнуват с онлайн концерт, очаква ги и инсталация от творби на малки и големи

img
Работилница за изкуство град Приморско, с ръководител Мария Кръстева, представя нестандартна изложба - инсталация от творби на малки и големи по случай 24-ти май

На 24-ти май Приморско празнува двойно, тъй като освен Деня на славянската писменост и българската просвета и култура, местните жители отбелязват и празника на морския град.

„По традиция сме се събирали стотици жители и гости на Приморско, за да споделим празника на града ни. Тази година Приморско ще отпразнува патронния си празник по един различен начин- с онлайн концерт, който ще бъде излъчен на официалната страница на Община Приморско.“, обявиха от Общината.

В концерта ще бъдат включени изпълненения на ФА „Приморско“, младите изпълнители Станимир и Александър, опера „Норма“ – Бегликташ, която предизвика сериозен отклик през изминалия сезон, светлинното шоу „Звук и светлина“, поздрав от учениците на СУ “Никола Вапцаров“ град Приморско и театрална постановка „Сирена и Виктория“.

Същевременно Работилница за изкуство град Приморско, с ръководител Мария Кръстева, представя нестандартна изложба - инсталация от творби на малки и големи по случай 24-ти май. Художествените творби са композирани пред читалището на града и Ви очакват!

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”