Поради големия наплив от клиенти и доказаната си работа, Алейдин се връща отново да приема в Бургас на 8, 9, 10, 11 (неделя и понеделник, вторник и сряда) от 09:00ч. до 20:00 ч. чрез предварително записване на тел: 0892 79 87 18 и 0877 36 46 53.

Първо прочети статията внимателно докрай и ако наистина вярваш, че може да ти се помогне и ако сте сигурни в себе си, тогава се обадете. Грехота е от Господ да се подиграваме с тези неща и да не забравяме, че всичко се връща на този свят.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

Алейдин Тахиров гледа, открива и разваля магии, и лекува със свещената книга корана. Когато човек отиде при него да му гледа, той не пита за какво отива човекът и не пита какви са му проблемите, както правят повечето му колеги – най-вече тези по телевизията. Когато отвори книгата и започне да гледа, Алейдин ходжа казва проблемите на дадения човек. Започва от минало, настояще и бъдеще, ако даденият човек има направена магия, може да каже къде е мушната, сложена, или върху какво нещо е направена магията, за какво е направена, с каква цел, и първите букви на имената на хората, които са замесени в магията – дали е мъж или жена, дали е близък, роднина, комшия, колежка и т.н.

Ако даденият човек не е семеен, може да каже кога ще бъде семеен и дали ще бъде изобщо семеен, колко брака, колко деца ще има за в бъдеще и как ще му протече животът в личен план. Ако даденият човек има имот за купуване или продаване, също Алейдин казва до колко време ще стане това и дали изобщо ще стане.

Алейдин може да гледа, да помага и да разваля магии и на снимка за друг човек, стига да не е починал. За умрели хора не гледа.

Когато лекува дадена болест или разваля магии, Алейдин го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите му по телевизията със записи и колети по пощата.

„Това за мен е измишльотина и подигравка с хорската мъка и болка”, казва Алейдин.

Най-много се справя със следните болести: против алкохол, хазарт и наркотици. Когато лекува тези заболявания даденият човек не трябва да знае. Негов близък трябва да дойде с негова снимка. Също помага и има много успешни случаи, които може да докаже на уплах, страх, стрес, депресия, страхови неврози, проблеми със забременяване, заекване и напикаване на деца до 20-годишна възраст.

Девизът му е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен. Клиентите сами ще се уверят дали ще са доволни по това, което ще чуят от него за себе си”, казва ходжата. Родопчанинът се гордее и може да докаже на невярващите и безбожниците, и на тези, които му се подиграват, че продължават да го търсят за помощ и му се доверяват хора от съда, полицията, общината, болниците, бизнесмени, учителки и др.

Алейдин все пак идва от Родопите и има също разходи за пътни, хотел, храна и т.н., но не работи на космически цени както правят колегите му с хиляди левове. Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие, казва той.

При него цената за едно гледане в Бургаска област е 94 лв. А, когато лекува дадена болест или разваля магии, се изчислява според данните на човека и каноните на корана. На всекиму цената е различна, казва Алейдин.

„Ако магията се развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска отколкото другият път”, казва ходжата.

Алейдин моли и държи да му се обаждат само истински вярващи хора, а не такива, които не знаят какво търсят и искат.