Зловеща находка край айтоското село Тополица: Откриха човешки останки след пожар във фургон

img

Човешки останки са открити след пожар във фургон, намиращ се край айтоското село Тополица. В Районно управление - Айтос е получено съобщение вчера сутринта за изгорял преместваем фургон, разположен в зеемеделски имот на около 200 м. южно от селото. Потушилите пожара открили силно обгорели човешки останки.

Установено е, че металният фургон, собственост на 42-годишен мъж от с. Тополица, се отоплявал с печка за твърдо гориво. Фургонът е обитаван от неустановено към момента лице, останки от което са открити при потушаването на пожара от собственика на фургона и неговите работници.

Човешките останки са изпратени в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Причините за възникналия пожар, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  ГРАД КОЗЛОДУЙ
  2020-01-24 08:22:02

  телк КОЗЛОДУЙ отказа да отидат да инвалидизират болен човек от село бутан КАЗАЛИ ТОЙ ДА ОТИДЕ А човека е с ампутирани крака дори линейка отказаха да пратят къде е хипократовата клетва има бяла мафия информацията е от козлодуй инфо вие що не напрвите разследване

 •  
  ГРАД КОЗЛОДУЙ
  2020-01-24 08:17:23

  ТО и В СЕЛО ГЛОЖЕНЕ ИЗГОРЯ ТАКСИМЕТРОВ ШОФЙОР ИЗВЪРШВАЩ НЕЛЕГАЛНА ТАКСИМЕТРОВА РАБОТА КОЗЛОДУЙ ИНФО

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав